Disponibil si in Showroom Bucuresti Sector 4 cu rezervare:
Durata de livrare: 2 zile
Mașina de tocat profesională este unul dintre echipamentele esențiale care ar trebui să se regăsească în orice bucătărie profesională. Acest utilaj este extrem de versatil și poate fi folosit la tocarea multor tipuri de alimente: carne și preparate din carne legume și fructe. De asemenea, pot fi folosite pentru mărunțirea biscuiților, pentru prepararea cârnaților. Marele avantaj al acestor produse îl reprezintă capacitatea lor de a toca o cantitate foarte mare de alimente într-un timp foarte scurt.
De exemplu, în oferta noastră vei găsi produse care toacă între 100 și 300 de kilograme de carne într-o oră, motiv pentru care aceste modele ar trebui să se regăsească mai ales în bucătăriile restaurantelor și cantinelor - acolo unde preparatele culinare sunt pregătite în cantități mari și foarte mari. Modelele pe care ți le propunem sunt de cea mai înaltă calitate și respectă toate standardele: carcasa este din aliaj special din aluminiu, cuțitele melcul și sitele sunt fabricate din oțel inoxidabil, iar pâlnia din fontă.
Ideala pentru cantitati mici si preparare carnati, nu pentru uz comercial
Carcasa din aluminiu Palnie din fonta cu capac anti-praf si tava carne
Impingator din plastic
Melc din aluminiu, cutit din otel inoxidabil 2 discuri taiere cu diametru 65,8 mm, incluse: 4 mm si 7 mm diametrul orificiilor 3 tuburi umplere carnati: 12, 15 si 20 mm Accesoriu biftec tartar
Intrerupator on/off/inapoi
Nu pentru uz continuu
Greutate 5,2 kg.
275x190x(H)347 mm - 230 V - 400 W