Grabeste-te sa prinzi pretul redus! Produs disponibil in limita stocului.

Cuptor convectie cu umidificare, compact HENDI NANO, 2 elemente incalzire, 2 ventilatoare reversibile, termostat reglabil, 50-260 gr C, timer 0 - 120 min, cu sonda si sistem de spalare, 10 tavi x GN 1

Hendi
33.719,00 Lei 33.319,00 Lei

Super Pret / Comandati acum acest produs si beneficiati de pret avantajos:

In stoc

Durata de livrare: 5-7 zile

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 223154 Ai nevoie de ajutor? 0736543395 / 0733305636
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Video (1)
  • Review-uri (0)
Cuptor convectie cu umidificare, compact HENDI NANO, 2 elemente incalzire, 2 ventilatoare reversibile, termostat reglabil, 50-260 gr C, timer 0 - 120 min, cu sonda si sistem de spalare, 10 tavi x GN 1/1, putere 14000 W
 
Ideal pentru orice bucătărie în restaurante, baruri, cantine, pentru coacerea prăjiturilor, a pâinii, a cărnii, a peștelui și a păsărilor
Funcția de abur vă ajută să preparați pește delicat și sănătos și preparate din carne
Dimensiunile compacte și consumul redus de energie îl fac instalabil practic oriunde
Carcasa și camera de gătit din oțel inoxidabil
Ușă din sticlă cu ventilație gravitațională, sigură pentru operator
Iluminare cu halogen a camerei cuptorului pentru controlul ușor al procesului de gătit.
Programabil: 99 de programe - câte 4 trepte fiecare.
Funcția "Delta T" asigură rezultate foarte subtile de gătit, în special pentru carne.
Funcție de preîncălzire.
Două viteze ale ventilatorului.
Sonda pentru temperatura de bază.
Sistem automat de spălare pentru curățarea perfectă a cuptorului.
 
Alimentare retea 400V
Convectia presupune miscarea fortata a aerului in interiorul cuptorului. Fluxul maselor de aer, creat de ventilator permite amestecarea aerului rece si cald, iar in acest fel se produce distribuirea uniforma a caldurii pe tot interiorul cuptorului. Indiferent de distanta de la elementul incalzitor, temperatura va fi practic aceeasi in orice punct al cuptorului.
Fiind distribuit eficient, aerul fierbinte se misca in jurul alimentelor si le ajuta sa se coaca uniform. Veti constata ca preparatele pe care le veti gati in cuptor vor fi foarte bine gatite. De asemenea, un alt mare avantaj al utilizarii unui cuptor electric cu convectie este ca timpul de coacere va fi redus. Nu va mai trebui sa asteptati o perioada lunga de timp pentru ca mancarea voastra sa fie gata.
Principiul de convectie functioneaza similar cu vantul intr-o zi geroasa. Atunci cand bate vantul, iar afara este ger, temperatura pare mult mai scazuta. In procesul de gatire cu convectie se aplica acelasi principiu. Apeland la niste cuptoare incorporabile, veti vedea ca gatirea preparatelor va fi uniforma. Utilizarea ventilatorului va ajuta la uniformizarea temperaturii din interiorul cuptorului.

Avantaje:
Timer
Seteaza timpul predefinit de gatire si oprirea cuptorului la incheierea programului.
Iluminare cuptor
Permite supravegherea alimentelor in timpul gatirii.
Incalzire inferioara
Permite pornirea doar a elementului de incalzire inferioara. Perfect pentru pizza sau pentru alimente care necesita o rumenire finala in partea inferioara.
Grill
Solutia ideala pentru pregatirea cotletelor, a pestelui sau rumenirea la suprafata a alimentelor.
Gatire cu ventilare
Aceasta functie asigura o distributie uniforma a caldurii in interiorul cuptorului, grabind astfel procesul de gatire.
Gatire mai rapida: Deoarece aerul fierbinte este suflat direct catre alimente, acestea se vor gati cu aproximativ 25% mai rapid decat la coacerea conventionala.
Gatire uniforma: Cuptoarele conventionale pot avea zone fierbinti in functie de amplasarea elementilor de incalzire, insa ventilatorul din cuptorul cu convectie ajuta la uniformizarea temperaturii interioare prin distribuirea egala a aerului cald.
Rumenire mai frumoasa: Aerul dintr-un cuptor conventional poate deveni foarte umed datorita evaporarii lichidelor din alimente si unele mancaruri la cuptor se vor gati in aburi. Functia de convectie creeaza o atmosfera uscata care caramelizeaza zaharurile mult mai repede decat coacerea normala, astfel incat alimente cum ar fi carnurile sau legumele obtin o crusta mai frumoasa, ramand in acelasi timp umede si fragede in interior.
Economisesti energie: Datorita faptului ca mancarurile sunt gatite intr-un timp mai scurt si de obicei la o temperatura mai scazuta, un cuptor electric cu convectie este mai economic decat un cuptor conventional.
Utilizare in conditii de siguranta
Geamul usii este dublu pentru o siguranta sporita. Patru picioare anti-alunecare asigura o amplasare stabila a aparatului pe toate tipurile de suprafete.
Curatare usoara
Suprafata interioara a cuptorului este neteda si usor de curatat – peretii pot fi stersi numai cu o carpa umeda si vor fi perfect curati pentru o vreme.

 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Consultanta telefonica sau email 09:00-17:00

0736543395 0733305636 office@sofda.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!