Livrare Rapida si Sigura & Gama Variata & Produse Autentice cu Garantie & Cost Fix pentru Livrare & Plati Securizate & Cumpara si Plateste in Siguranta!

Zass


ZASS GmbH fondată în 1982 Germania, cu sediul în Karlsruhe, este una din cele mai mari producătoare de produse electrocasnice, în special a aparatelelor de încãlzit și a fiarelor de călcat - ZASS® deține la ora actuală 15% din producția mondială de radiatoare electrice cu ulei.
În anul 2002 firma ZASS® Germany s-a situat printre primii 2 producări mondiali de radiatoare electrice cu ulei.

Produsele cu marca ZASS® Germany au calitatea atestată dupã cele mai exigente standarde mondiale în domeniu: UL ( USA), VDE, GS și TUV (Germania), CE (Europa), KEMA și KEUR (Olanda), CSA ( Canada), BEAP (Anglia), ASA ( Australia), etc.
Este evident faptul că obținerea acestor produse, în acord cu exigențele standardelor internaționale, este rezultatul unui management competitiv, cu mare deschidere și aplicare spre cercetare, dezvoltare și asigurare a calității.
Produsele sunt realizate în 2 fabrici, una în care se produc doar radiatoare electrice cu ulei, cealaltă pentru restul produselor.

Aceste fabrici produc și în regim OEM pentru diferite branduri, cum ar fi : EWT, Hitachi, Glenn Dimplex, Holmes, Alaska, etc.
Produsele firmei ZASS® Germany sunt exportate în toate colþurile lumii: Marea Britanie, S.U.A., Rusia, Australia, Japonia, Africa de Sud, Elveția, Macedonia, Croația, România, Iran, Israel, Siria, Danemarca, Suedia, Finlanda, etc.

OBIECTIVUL firmei ZASS este SATISFACEREA TOTALÃ A CERINțELOR CLIENțILOR, asigurarea unor produse de calitate superioarã și fiabilitate sporitã, la un raport calitate/preț imbatabil. ZASS® Germany este prezentã în România prin s.c. ZASS România s.r.l., unic importator și distribuitor al acestei mărci.

În România, cunoscută încã din 1992, marca ZASS® reprezintă unul din primele brand-uri de electrocasnice care au intrat pe piața din țara noastră.
Astăzi, după o prezență constantă pe piață, produsele cu marca ZASS® se remarcă în continuare prin design modern și calitatea ridicată, dovadă fiind și obținerea certificatelor de calitate conform standardelor internaționale.

ZASS România s.r.l. importã și distribuie următoarele produse ale firmei ZASS®: radiatoare electrice cu ulei, convectoare electrice, fiare de călcat, grill-uri, barbecue, ventilatoare, aparate de aer condiționat, radiatoare cu quartz, roboți, cafetiere, ceainice, prăjitoare de păine, mixere, cuptoare cu microunde, încălzitoare instant electrice, aspiratoare, etc.

Suntem lideri pe piata României la vânzările de radiatore electrice cu ulei și fiare de călcat.
Încrederea în calitatea radiatoarelor electrice cu ulei este dovedită și prin acordarea de cãtre firma noastră a unei garanții de 2 ani pentru aceste produse.

Activitatea de SERVICE este prezentă în țară prin puncte de depanare aflate în fiecare zonă de distribuþie a produselor ZASS®, firma oferind servicii de garanție și post-garanþie de înaltă calitate, precum și toate informațiile necesare în ceea ce privește modul de utilizare a produselor.

ZASS GERMANY - WORLDWIDE COMFORT

Misiunea, orientările și intențiile organizației sunt sintetizate prin următoarele puncte:

  • să ofere clienților produse electrocasnice de calitate superioară.
  • să asigure utilizatorilor servicii de calitate post-cumpărare: service pentru produse în perioada de garanție și post garanție, consumabile și piese de schimb originale.
  • să fie o prezențã activă, inovatoare și lansatoare de provocãri pe piața de electrocasnice a României.
  • să fie în permanență numãrul 1 în România la vânzările cantitative de fiare de călcat și de radiatoare electrice cu ulei.
  • ideea generală a consumatorilor despre mărcile și serviciile noastre sã fie "produse de calitate la prețuri competitive".

Motto-ul firmei este ZASS Germany "worldwidwe comfort".

Suport clienti Consultanta telefonica sau email 09:00-17:00

0736543395 0733305636 office@sofda.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!