Livrare Rapida si Sigura & Gama Variata & Produse Autentice cu Garantie & Cost Fix pentru Livrare & Plati Securizate & Cumpara si Plateste in Siguranta!

Remington

Brandul Remington este printre liderii mondiali în domeniul echipamentelor pentru coafat şi al altor aparate electrice pentru îngrijirea zilnică a părului şi a corpului.

Asortimentul Remington cuprinde, de exemplu: plăci de întins părul, ondulatoare şi uscătoare de păr, toate de o calitate excepţională, care împiedică deteriorarea părului de către aerul prea fierbinte şi chiar îngrijesc părul, datorită tehnologiei unice.

Compania Remington are o istorie foarte bogată.
În 1937 a lansat primul aparat de ras electric din lume.
De atunci, a început să dezvolte şi să producă şi alte aparate electrice unice, destinate îngrijirii corpului şi a părului.
Produsele Remington vă pot oferi încrederea în sine provenită din faptul că arătaţi nemaipomenit, în orice moment al zilei.  

 

Istoria Remington de brand legendar

De la 1816-1896, compania E.RemingtonSons era cunoscut în lume ca una dintre cele mai mari și mai de succes producători de puști, furnizorul oficial al Armatei SUA și US Navy.
Succesul producției de arme a permis proprietarii companiei la începutul anilor 1870, pentru a deschide noi linii de afaceri.

 

Din 1870 compania a început producția și vânzarea de mașini de scris, dar celebritate a adus noutate în 1873 - Remington 1 - prima mașină de scris cu tastatura QWERTY.
La dezvoltarea sa, compania a luat mai mult de 5 ani, dar timpul a dovedit că este locația cheilor a fost cel mai de succes (la momentul respectiv, iar mai târziu pe mașinile de scris pe piață a apărut cu o varietate de tastaturi).
De fapt, Remington 1 - este strămoșul tuturor tastaturi moderne de calculator.
În 1886 E.RemingtonSons vândut afacerea pentru producția de mașini de scris compania Standard Manufacturing Inc mașină de scris împreună cu dreptul de a utiliza marca Remington.
Începând cu anul 1927, compania a devenit cunoscută sub numele de Remington Rand, și a fost sub acest nume a intrat in istorie ca cel mai mare producător de echipamente de birou (în principal, mașini de scris și mai târziu, și computere).


Cu toate acestea, oamenii obișnuiți Remington amintit ca compania care a oferit mai întâi bărbaților un bărbierit uscat.
În 1937, piața din SUA este pe primul aparat de ras electric din lume pentru ras uscat. Este un model cu plasă de ras Remington Închide Shaver a început tehnologia de producție pentru îngrijirea părului. În 1941, Remington lansează un alt produs inovator - primul aparat de ras din lume cu capete înlocuibile. Modelul Remington Foursome, în plus față de ras cu capul a fost, de asemenea, un cap de corp tundere.


Produse Remington (transliterare Remington.), Cunoscut mai bine ca pur si simplu Remington - de renume mondial american electrocasnice nume de brand pentru îngrijirea părului, cu mai mult de o sută de ani de istorie. Sub marca Remington a vândut toate tipurile de aparate electrocasnice mici într-un fel sau altul legătură cu părul de uscătoare de păr și redresoare pentru mașini de tuns și aparate de ras, stiliști și bigudiuri pe epilyatrov.
Remington brand este acum parte a corporației Spectum Brands.
Eliphalet Remington  a fost un industriaș american, creator al celebrelor arme care îi poartă numele. 

Remington este PRIMUL Partener Oficial de Îngrijire Personală al Manchester United și Manchester United Women’s Team!

De aceea am dezvoltat o gamă exclusivă de aparate de îngrijire personală, completate în culorile clubului și gravate cu emblema legendară Manchester United.
În plus, fiecare produs include un accesoriu de colecție cu stema clubului de fotbal Manchester United.Suport clienti Luni-Vineri:Showroom 09:00 - 17:00 / Comenzi online:Non-Stop

0736543395 0733305636 office@sofda.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!