Livrare Rapida si Sigura & Gama Variata & Produse Autentice cu Garantie & Cost Fix pentru Livrare & Plati Securizate & Cumpara si Plateste in Siguranta!

Tehnoton


Compania Tehnoton, membră a grupului OMEGA-TEHNOTON din anul 2000, înseamnă tradiție, experiență și dedicație în realizarea unor produse concepute, în primul rând, în funcție de dorințele clienților noștri. Înființată în anul 1972, compania Tehnoton s-a bazat întotdeauna pe oamenii care prin devotament, abnegație și pasiune au creat o istorie de peste 40 de ani.

Fie că vorbim de aparatele de radio și echipamentele de radiocomunicație ale anilor '70-'90 sau de echipamentele electrocasnice, serviciile și echipamentele industriale oferite în ultimii ani, produsele Tehnoton reflectă cunoștințele, expertiza și resursele acumulate în timp. Reprezintă principiile esențiale care stau la baza relațiilor pe care le avem cu clienții noștri și care ne-au permis să ocupăm un loc important pe piața economică din România.

Tehnoton este o companie dinamică, ce se adaptează permanent schimbărilor mediului de afaceri, evoluției tehnologice și cerințelor clienților. Atenția pe care am acordat-o clienților și nu în ultimul rând devotamentul specialiștilor noștri reprezintă principalii piloni de susținere spre atingerea excelenței.

MISIUNE

Ne propunem să depășim așteptările clienţilor noştri, să oferim soluţii complete, competitive şi responsabile, valoare adăugată şi satisfacţie, atât pentru clienţi cât şi pentru acţionari, angajaţi, comunitatea locală şi societatea românească. Pe baza experienței noastre în piață și a echipei de profesioniști, garantăm cumularea eforturilor pentru adaptarea continuă și evoluția produselor și serviciilor oferite, în ritmul trendurilor în tehnologie de la nivel internațional. La nivel social și comunitar, susținem progresul tehnologic și valorile reale. De asemenea, ne luăm angajamentul de a fi ca și până acum o companie verde, care conștientizează importanța mediului înconjurător.

VIZIUNE

Spiritul practic și creșterea confortului zilnic al clienților noștri, pe de o parte, calitatea, diversitatea și tehnologia propuse mediului industrial, pe de altă parte, ne inspiră pentru a realiza produse competitive. Suntem preocupați de modernizarea continuă a activității și a produselor noastre. Credem că accesibilitatea la tehnologii actuale este un lucru important pe care îl furnizăm zi de zi clienților noștri. Rezultatul muncii noastre este de asemenea o mărturie certă a accentului pe care îl punem pe valoarea capitalului uman
din companie.


VALORI

Integritate, inovare, îmbunătățirea performanțelor, responsabilitate socială, profesionalism, respect mutual și autoperfecționare comtinuă.

1975

Începe producția echipamentelor de televiziune cu circuit închis după o licență Siemens. 

1977

Începe producția echipamentelor de radiocomunicații navale după o licență norvegiană NERA.

 

1992

TEHNOTON produce primul aragaz.

 

1996

Este produsă prima mașină de spălat semiautomată.


 

2000

TEHNOTON devine o societate cu capital integral privat, ca parte a GRUPULUI OMEGA-TEHNOTON.

 

2001

Începe producția de echipamente pentru calea ferată.

 

2007

Începe exportul de confecții metalice din tablă de aluminiu către Belgia, Franța și Polonia.

 

2009

Sunt omologate noi produse specializate pentru calea ferată; Începe exportul de produse din tablă de oțel zincat către Franța și Germania.

 

2010

Încep livrările de produse feroviare către Arabia Saudită.

 

2011

Tehnoton lansează un nou brand - LUMITEH - soluții de iluminat cu LED.

 
Politica referitoare la Sistemul de Management Integrat
Calitate – Mediu – Sănătate şi Securitate Ocupaţională

Organizaţia noastră va contribui la bunăstarea comunităţii locale şi a societăţii,
oferind produse şi servicii care, prin calitate, să confere clienţilor şi colaboratorilor
noştri satisfacţie şi încredere. Vom oferi calitate, fără a prejudicia resursele naturale
şi prevenind poluarea mediului, asigurând sănătatea şi securitatea angajaţilor
noştri, respectând cerinţele legale şi de reglementare aplicabile.
Pentru aceasta întreaga organizaţie este implicată în derularea următoarelor
obiective generale:
  • asigurarea stabilităţii şi performanţelor economice planificate pentru organizaţie;
  • menţinerea, îmbunătăţirea continuă şi creşterea eficacităţii sistemului de    management integrat calitate – mediu – sănătate şi securitate ocupaţională;
  • menţinerea la nivel “zero” a accidentelor de muncă şi a îmbolnăvirilor profesionale pentru angajaţii organizaţiei;
  • diminuarea continuă a numărului de factori de risc şi a nivelului de risc aferent    tuturor locurilor de muncă din organizaţie;
  • fundamentarea exigentă a cerinţelor referitoare la calitate şi mediu şi asigurarea    respectării acestora de către partenerii noștri;
  • conştientizarea, educarea şi instruirea întregului personal al organizaţiei privind    orientarea către client şi problemele de mediu care afectează planeta. 
Cuvântul președintelui
GRUPUL OMEGA-TEHNOTON s-a născut dintr-un vis și a devenit în timp mărturia clară că o simplă idee poate genera excelență.
Încă de la înființare, compania a dat dovadă de perseverență, consecvență și profesionalism. Aceste valori ne-au ajutat să depășim bariere și să ne păstrăm un loc favorabil în topul producătorilor de profil.

Tehnoton înseamnă cunoștințele, expertiza, procesele și tehnologiile pe care le utilizăm pentru a fi permanent alături de clienți și colaboratori.

Tehnoton reprezintă o echipă managerială de succes, specialiști capabili și dedicați care, prin eforturi susținute, au  reușit în ultimii ani să se adapteze și să vină permanent în întâmpinarea exigențelor pieței.

Vă oferim o istorie și o tradiție de peste 40 de ani, dedicate realizării unor produse și echipamente de calitate, concepute în primul rând pornind de la dorințele și cerințele dumneavoastră.

Viziunea practică în dezvoltarea tehnologiilor, inovația, mobilitatea
și calitatea produselor realizate prin tehnologii care oferă
sustenabilitatea proiectelor noastre sunt lucrurile pe care le apreciem și le promovăm zi de zi în activitatea noastră.

Credem în progres acordând o atenție deosebită procesului intern de cercetare și dezvoltare. Vom continua să ne concentrăm toate eforturile pentru realizarea unor produse și echipamente care să reflecte principiile noastre de bază: consecvență, calitate, inovație, siguranță, diversitate și durabilitate.

 


 

Suport clienti Consultanta telefonica sau email 09:00-17:00

0736543395 0733305636 office@sofda.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!